Beoordelingen van De Groene Vlinder Tilburg

Recente recensies van De Groene Vlinder Tilburg

5 sterren na 426 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje hete kip was niet pittig 5 stukjes kip rest grote stukken tomaat is niet wat ik gewend ben van jullie dus was echt snel snel klaar gemaakt

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was niet lekker gebakken en lauw, en de salade was zó zout, dat mijn man twijfelde of het geen rosbief was ipv carpaccio. Wij zijn (gelukkig) anders van jullie gewend. Dit was geen topper.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren met 6 volwassenen en 5 kinderen. De snacks waren echt heel lekker maar de friet vonden we allemaal hee vreemd smaken. Ook was het taai en soms zelfs hard in de zin van net of je speklappen aan het kauwen was. Dit was wel voor ons allemaal een min punt want we dachten dat de friet ook goed was bij jullie.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was perfect en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor dit geld heel veel groen en bedroevend weinig ingrediënten.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was zoals altijd super. Alleen jammer dat de truffel mayonaise vergeten was bij mijn salade. Verder top

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker. Alleen ontbrak er een salade bij de hamburger menu Goede en tijdige bezorging Voor herhaling vatbaar

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu’s besteld.’ Biefstukpuntjes en pittige kip. Super goed verzorgd en keurig op tijd. Dus voor herhaling vatbaar !!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service!!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima in orde.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was droog en taai

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was zoals altijd goed en heerlijk. En snel bezorgd. En als er wat is is word je snel en goed geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, netjes verpakt en lekker eten! Super dat jullie zo goed op de aantekeningen letten; dank je wel voor de Spaanse tostada con serrano! :)

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk Gr Theo

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima verzorgd en lekker, maar met bezorgen komt het eten nu voor de 2e keer praktisch koud aan en broodjes zijn zacht en doorweekt. En dat is ontzettend jammer van de lekkere broodjes!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel het kwalitatief en kwantitatief in orde was en zoals ik van de Groene Vlinder ben gewend. Ben ik wel verbaasd dat het weer voor de tweede keer bij de zelf samengestelde keuze maaltijd de derde 'hoofd' ingredient miste. Hoewel ik ter plekke had moeten checken, is het wel jammer dat ik opeens voortaan (indien ik nogmaals bij hen ga bestellen) mijn bestelde salade zal moeten gaan controleren indien alle gekozen ingrediënten daadwerkelijk meegeleverd worden.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 gerecht niet bezorgd, na telefoontje binnen 5 minuten alsnog bezorgd. eten erg lekker en warm. TOP !!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en kwaliteit. Top!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

frite was te hard.. spareribs smaakte niet naar zoet.. bij salade hadden we wit brood besteld.. kregen bruin.. bezorging was goed en snel. jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en snele bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd En warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we waren absoluut niet tevreden. We hadden allebei zoiets we kunnen beter daar eten san laten bezorgen. Friet was keihard bijvoorbeeld al. Laatste keer dat we daar laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een stuk sneller dan verwacht (verwachtte levertijd 55 min.). Grote frites was aan de karige kant (hoeveelheid). €0,25 transactiekosten voor betaling met iDeal vind ik ook niet van deze tijd: ik zou het doorrekenen in de prijzen o.i.d. Kwaliteit van het eten was verder erg goed. Het heeft gesmaakt!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering eten was super lekker zeker een aanrader

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed en lekker

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, op tijd, vriendelijke bezorger en nog lekker warm. Wat willen we nog meer. Top

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Burgers waren super. Friet was hard en oud

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer miste ik iets van de bestelling, heb gebeld en zou een code per mail toegestuurd krijgen, tot op heden nog niets ontvangen!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals op locatie heerlijk gegeten netjes snel geleverd en alles nog lekker heet!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super: het eten, bediening en service 👍🏻

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was hard, het leek wel of de friet meerdere keren gebakken was.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, de bestelling was stipt op tijd, geen overbodige luxe met een kinderfeestje.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas was de bestelling niet gereed toen ik om 19.30 uur aankwam. Op zich geen probleem (van even wachten ga je niet dood), ware het niet dat ons eten te gehaast is klaargemaakt waardoor er een paar dingen ontbraken bij de bestelling. Meestal laat je het gaan, maar nu toch gebeld en gelukkig werd er voor dat moment een goede oplossing geboden (bestelling is opnieuw gemaakt), maar het idee van gezellig samen thuis eten was er helaas al vanaf. Ik schrijf deze recensie alsnog omdat het de laatste paar bestellingen die we hebben gedaan steeds niet goed ging. Fouten gebeuren overal, maar dit valt ons de laatste tijd op.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super. Netjes optijd en lekker warm

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Met vegetarische aanpassingen voor de salade. Lekker vers en op tijd geleverd. En een zeer vriendelijk medewerker weer!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de mayonaise bij de frietjes er niet bij zat.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren heerlijk en de bezorging was prima op tijd. Voor herhaling vatbaar dus!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt ons favoriete restaurant om eten te bestellen en sinds enkele weken ook weer heerlijk op terras zitten hier. Het eten smaakt altijd lekker en als het thuisbezorgd wordt is het altijd netjes op tijd en ook dan smaakt alles heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden burger menu's besteld. Jammer genoeg waren ze best al lauw. Erg jammer!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. . Goed verzorgd. Erg lekker!! Was alleen niet zo warm.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling welke wederom pas het vet inging toen ik me melde op de afgesproken tijd. Ditmaal wel met uitgebreide excuses maar toch, online bestellen heeft enkel voordeel voor de groene vlinder, niet voor de klant. Voortaan maar weer ouderwets bestellen aan de balie. Kwaliteit van het eten zelf was prima!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker! Echt van genoten! Helaas ging er ook deze keer iets mis met de bestelling (alle voorgaande keren op een of andere manier ook al) dit keer: 1x milkshake vanille + 1x milkshake Aardbei besteld, 2x milkshake vanille gekregen..

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk Tijd kwartiertje later maar voor ons geen probleem 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij het plaatsen van een online bestelling moet je van tevoren weten of je wil laten bezorgen (je moet dan wel het totaal bedrag van wat je besteld weten) of dat je gaat afhalen. Als je op het einde "toch afhalen" kiest is je ingevoerde bestelling verdwenen en moet je opnieuw beginnen met invoeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet is vaak niet zo lekker. Vaak te hard of taai, maar dat was altijd al zo. De snacks zijn wel goed. De bezorging is perfect. Dankzij de bezorger weten we nu ook dat de portiekbel kapot is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het eten goed, maar nu niet ze waren de gemende salade vergeten en omdat het eten op de fiets werd gebracht was de friet koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het restaurant honderd keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig op de afgesproken tijd klaar. Geen wachttijd. Vriendelijk personeel.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker en het was er ook op de afgesproken tijd. De spare-ribs zijn zeker aan te raden. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heeeeerlijk

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten zonder de deur uit te hoeven, alleen was de friet helaas wat taai

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar de keuze salade klopte niet helemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger! Eten was heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en heerlijk gegeten! We hadden alleen een beetje veel stoofvlees. Met bestellen lijkt het of je de saus, in dit geval stoofvlees, apart moet aanklikken. Niet doen.....je krijgt dan een dubbel portie. Nooit weg natuurlijk, komt wel op want het is heerlijk, maar was niet de bedoeling. Weten we voor de volgende keer.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere frietjes, snelle en vriendelijke bezorging! Minpuntje; de bereklauw was helemaal zwart, die hebben we weggegooid.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Frietjes waren een beetje slap geworden, maar komt denk ik door de bakjes waarin het verpakt was.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schnitzel Groene Vlinder Menu besteld, Gewone schnitzel ontvangen. Keuze salade besteld met o.a. rundvleessalade, geen rundvleessalade ontvangen maar huzerensalade. Valt me tegen, ben dat van jullie niet gewend.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij levering bleek 1 portie friet te weinig. Na belletje werd direct voorgesteld een nieuwe te leveren. Wilde ik niet omdat wij niet willen wachten op nalevering daar immers de rest koud zou worden. Is hersteld door mail met een tegoed voor een volgende keer. Goede respons op onze feedback. Zal een volgende keer zeker weer bestellen.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk lekkere frietjes die worden bereid doot het hardwerkende personeel. Altijs heel vriendelijk. Top

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel lekker gegeten. Heerlijke spare-ribs die zo van het bot te eten was. Ook was de bestelling weer precies op de aangegeven tijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet koud kan moeten ik wachten terwijl we op op tijd waren heel slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Producten zijn van top kwaliteit en de service is uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen was het goed. Bezorging ook netjes en op tijd. Helaas waren de spare-ribs de verkeerde smaak en hadden we ook het verkeerde drinken erbij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en topservice! Door een foutje te vroeg gebracht maar zonder problemen later opnieuw bezorgd, echt top! Gaan zeker nog vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, was op tijd klaar en zoals altijd lekkere friet en heerlijk stoofvlees !

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Burger was koud, verder zeer goed.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deel van de bestelling ontbrak helaas, is kort daarna netjes thuisbezorgd. Gehaktbal speciaal wordt steeds kleiner lijkt wel. Het eten was lekker zoals altijd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging! En lekker gegeten

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk,ruim op tijd,goed systeem tijdens corona, alles netjes verpakt en ziet er zeer smakelijk uit👌🏽

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgd zoals gevraagd en de kwaliteit van het eten is zoals we gewend zijn. Heerlijk! alleen misten we de mayonaise en drinken wat erbij was bestelt.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en nog heerlijk warm

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter zijn bestelling prima. Deze keer waren zat er een friet en mayonaise teveel bij, was de friet niet dun maar dik, en was de friet speciaal zonder saus. Foutje moet kunnen, maar deze keer dus een sterretje minder. Normaliter gaat het dus allemaal gewoon goed!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was prima en bezorging goed verzorgd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstukpuntjes hadden zelf meer gekruid mogen zijn.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heerlijk de schnitzels en het heerlijke toetje met meringue en slagroom , alles perfect op temp , keurig ingepakt en precies op tijd gebracht , onze complimenten

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg was de friet niet echt warm en was de shoarmarol een koude loempia. Wel een kortingvoucher gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, en heel lekker gegeten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zojuist eten laten bezorgen voor 5 personen. Erg vriendelijke bezorger, warm en vooral lekker eten! Zowel de hoofdgerechten als de toetjes. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, netjes geleverd en overheerlijke grote!!! Desserts!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd bezorgd en het eten was super lekker en van goede kwaliteit. TOP !!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat helaas geen dressing op de carpaccio, dat was minder maar verder is de rest perfect. Precies op tijd, alles netjes apart verpakt.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben super lekker gegeten. De bestelling was ook precies op tijd. Hopelijk tot binnenkort. Dank aan het Groene Vlinder team.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed. Diverse gerechten opgehaald en alles prima verzorgd en goed van kwaliteit.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had via eigenlijk een uur later besteld, maar werd toch vriendelijk en snel geholpen, mooi stukje flexibiliteit. Dat is pas Service!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles goed warm. Heerlijk gegeten. Ook toetje was lekker...

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging kwam 10 minuten te laat maar dat vind ik niet zo erg echter de frietjes waren koud. vandaar mijn beoordeling kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes op tijd klaar, zoals altijd heerlijke friet.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Snel, goed warm, sauzen apart verpakt, maar vooral lekker!!! Klasse!!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou rond 18.25 komen. Dit werd uiteindelijk 19.10 Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld en een goede service. Eten was lekker, maar te veel afgekoeld. Even in de magnetron maakte alles weer goed. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werk heel netjes op tijd bezorgd. De biefstukpuntjes waren smaakvol en zo bereid als ik had aangegeven in de opmerking. De bezorging was niet compleet maar werd direct in orde gemaakt na een telefoontje. Prima alternatief voor uiteten, een aanrader 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was veel te vroeg. We hadden 3 menu's besteld waarvan op de website staat dat er een salade bij zou zitten. Dit was helaas niet het geval. Kwaliteit was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer erg lekker! Ook de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare-rivs waren wat droog en de rest was prima in orde ook hoe het bezorgd werd was goed.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook de thuisbestelling was weer heerlijk. En vooral die vlinderburger is top.😄

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd nog goed warm, knapperig en netjes verpakt. Bezorging is altijd erg klantvriendelijk. Wij zijn vaste klant bij de Groene Vlinder!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar keer besteld, altijd keurig op tijd en lekker.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom lekker en netjes bezorgd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, mooi op tijd bezorgd

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en met het gemak van de thuisbezorgservice!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant, zijn we ook nu weer tevreden. Eten was gelukkig nog goed warm, bezorging helemaal OK.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, ruime portie, optijd klaar en nog goed warm toen ik thuis kwam!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en goed eten. Niets te klagen, wel genoten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus vergeten van salade waarvoor extra betaald is. Kwam later aan dan gezegd. Kwalitatief wel erg goed eten.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, goede service, verandering bestelling.. ff een belletje geregeld. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de augurk op de cheeseburger. Jammer, verder smaakte hij prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer top en netjes op tijd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 6 personen online besteld met optie voor zo snel mogelijk bezorgen. Ze waren er al voordat de tafel gedekt was, super. De salade ingredienten geleverd waren iets anders dan online besteld, gelukkig smaakte het wel. Spare ribs waren ok, wel aan droge kant. Vind het eten aan tafel bij groene vlinder beter smaken dan de in plastic/piepschuim geleverede maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De snacks waren koud, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker Hamburgers waren lekker Spareribs waren lekker Carpaccio salade was ook lekker Puntje voor verbetering Carpaccio was te dik gesneden. Verder erg tevreden De hoeveelheid was ook voldoende

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het pittige kip was helaas niet pittig en meer ui als groente, verder was alles prima de spare rips waren super lekker.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles op tijd en compleet klaar. Geen wachttijd en nog lekker warm bij thuiskomst.. Prima geregeld

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was uitstekend. De salades waren heerlijk, verse ingrediėnten, heerlijk bereid. Ook de bezorging was goed. Keurig op tijd geleverd. Eigenlijk is het enige verschil dat je niet aan een tafeltje bij De Groene Vlinder zit. En dat is erg jammer. Maar deze bezorgservice is top.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om een klein berichtje ivm het 56 jarig huwelijk van mijn ouders wat we niet samen konden vieren ivm de Corona maatregelen en u had er een heel lief bericht bij gedaan. Super bedankt daarvoor!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goed. Tijdsindicatie levering precies op tijd. Eten goed op temperatuur

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste tihd is het druk dat snap ik. Maar ik mis bijna elke keer iets... en om nou te gaan bellen voor een bakje sate vind ik ook nutteloos. Want dan is mijn friet al koud en ik weet dat jullie alles dan netjes na leveren maar in een keer goed doen is fijner.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede afhandeling nadat ik een foutje in de bestelling had gemaakt, snelle bezorging en lekker eten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon weer super!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging alles compleet en goed nagedacht om de sausen niet op de friet te doen zodat die lekker krokant bleven. Ik zeg Toppie

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefpuntjes waren erg lekker, de frietjes waren wel prima. Bezorging was super!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bezorgd. Top!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer fijne service en snel.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bestelling, eten was nog lekker warm. Complimenten .

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede avond, Wij hebben gisteren een bestelling bij jullie geplaatst. 2 verschillende burgers maar beide op een Italiaanse bol. We kregen 1 burger geleverd met Italiaanse bol en 1 met een sesambroodje. Verder bij beide gerechten gekozen voor dunne frietjes en we kregen 1 bak met dunne frietjes en 1 bak met dikke friet geleverd. Het eten was heerlijk maar vonden dit wel jammer. Zijn we niet van jullie gewend.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en alles gekregen wat er besteld was

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, lekker warm, goed verpakt in losse bakjes waardoor de friet warm blijft en de salade lekker koel.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed . Salade was beter zonder dressing.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd! Super fijn dat de friet apart is van het vlees zodat je geen slappe frietjes krijgt. Heerlijke dessserts!! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis “uiteten” geweest Precies op de juiste tijd geleverd Biefstukpuntjes super mals Frietjes goed warm en krokant Ruim voldoende Dikke pluim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker en alles was nog goed warm . Deze keer netjes binnen aangegeven tijd. . Groetjes

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijd van een uur en wat koude friet. Jammer van het uit eten thuis maar verder fijn dat we zo toch uit eten konden bij de groene vlinder in de vakantie zoals altijd!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was wat minder, veel harde stukken erin, waar wij niet van houden. Snacks waren goed. En keuze salade was helemaal goed, veel en lekker. Netjes en warm bezorgt. Zelfs iets eerder dan de vermoedelijke tijd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Alleen heel jammer dat we weer de verkeerde dressing hebben gekregen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk genoten van een thuis bezorgde maaltijd! Super service, op tijd bezorgd en echt thuis uit eten geweest!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten werd zelfs iets eerder bezorgd dan gepland ondanks de drukte toppie en de kwaliteit net zo goed als altijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was kwalitatief zeer goed, zoals we gewend zijn. Bezorging was netjes op tijd en het eten goed warm. Super!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig! Netjes op tijd, netjes alles apart ingepakt! Lekker warm... ijstaartje lekker koud incl vlinder chocolaatje! Netjes voor de deur gezet in een piepschuim box, je mag zelf je spulletjes eruit halen! Helemaal top👍🏼

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten mooi op tijd. Goed van temperatuur. Friet lekker knapperig. Lekker gegeten.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles. oef

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon super!! Heerlijk gegeten!! Frietjes krokant, eten nog heet! Precies optijd!! Toppp!!!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer als van ouds! De salade was meer dan genoeg, was lekker. Ga zo door!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk alleen de 4 x mayonaise ontbrak. Wel een kuipje knoflooksaus wat er volgens mij niet bij hoefde te zitten. 2 euro voor de mayo mag in de fooienpot

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was precies op de afgesproken tijd en alles was keurig in orde. Aanrader!!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed. Jammer dat het bestelde drinken vergeten was...

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De afhaalmaaltijden waren keurig verpakt. Friet, vlees, salade en saus allemaal apart. Er is voldoende keuze en de bestelling gaat makkelijk via de overzichtelijke website. Belangrijk is ook dat smaak prima is.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker alleen moesten we helaas nog een behoorlijke tijd wachten op het eten. 's Middags besteld en wilde het om 18:00 uur ophalen, helaas konden we het eten pas om 18:20 uur meenemen. Ook was het niet helemaal duidelijk over hoe en wat betreft het ophalen. De ene medewerker zei dat ik me moest melden terwijl ik van een ander hoorde dat ik gewoon kon wachten. Verder was het eten prima alleen redelijk lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals we gewend zijn bij de groene vlinder....Chapeau...

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer, de friet was echt slap, klef en taai. Snacks waren prima. Bezorging ook prima.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Kwaliteit echt hetzelfde als in restaurant zelf. Ook de grootte van porties . Echt voor herhaling vatbaar. Énige nadeel was lange wachten. 17.00 besteld en 18.30 thuisgebracht.. Maar dat weten we nu en er zijn dus velen die dit lekkere eten op zondag ontdekt hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een naai besteld het qea eeg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima. Het bezorgde was echter lauw en koelde te snel af. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groene vlinder burger met frites was weer erg lekker. De bezorging was prima het eten was goed op temperatuur.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top en op afgesproken tijd

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging gemakkelijk, het was netjes op tijd klaar en het zag er goed uit. We hadden een salade besteld en ik zou het fijn vinden als je de dressing kunt kiezen want ik hou echt niet van truffel.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit bij de groene vlinder is altijd goed. De bezorging was netjes op tijd en de smaak prima.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde. De groene vlindersalade en vlinderburger menu is een aanrader. Het online bestellen werkt prima zullen we zeker meer gebruik van maken. Met Pasen laten bezorgen en gisteren op wezen halen. Beide malen levering precies op de afgesproken tijdstippen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

goed verzorgd en keurig op tijd

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles volgens bestelling exact op tijd klaar. Geen minuut hoeven wachten. Was nog lekker warm bij thuiskomst. Kan niet beter.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren niet erg warm meer maar dat maakte niets uit. De hamburgers waren zo groot en lekker dat de frietjes niet eens verder zijn op gegeten. De salades waren in eerste instantie vergeten maar werden super snel nagebracht. Moet zeggen dat de salade erg lekker is.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op de gevraagde tijd bezorgd en was nog goed heet. Kwaliteit was wat we gewend zijn. Heerlijk gegeten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel thuis bezorgd, nog geen half uurtje echt perfect en ook nog lekker warm!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd gebracht. Lekker warm. En heerlijke saté. Bezorging volgens coronamaatregelen. Prima.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer en vervelend dat we niet gewoon langs kunnen komen. Maar, dit was super. Lekker gegeten en goed op tijd gebracht!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd en aardig. De menu's waren echt goed en lekker. Maar helaas zaten er dikke frietjes bij het kindermenu terwijl er dunne frietjes besteld waren. En onze zoon was teleurgesteld dat de tekening en kleine verassing er niet bijzaten. 😁. Op zich wel jammer want anders was het een dikke 10 geweest! Hier kunnen jullie vast iets mee. 😁. Vriendelijke groet, Jaap Moejes

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer zeer lekker klaargemaakt. Weer genoten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten bezorgen en we hebben heerlijk gegeten. Natuurlijk uit eten gaan is gezelliger maar zodra het mogelijk is gaan we dat zeker weer doen. Maar zo steunen we ze ook en het was lekker. 2 vliegen in 1 klap.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima behoudens haren in het eten. Vandaar ***

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en warm. Top service!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en het eten was nog warm en smaakte goed!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als verrassing voor een trouwdag besteld IvM de Corona tijd. Felicitaties aan de deur en fonteinen bij het desert! Super leuk gedaan. Het was heerlijk. Toch een beetje uit eten maar dan thuis.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer goed zeker voor herhaling vatbaar. Jammer dat ze hier niet thuis bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

frietjes waren aan de koude kant.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk prima, maar het stond niet op de afgesproken tijd klaar. Heb nog bijna kwartier buiten moeten wachten, ook omdat het daar binnen te vol voor was.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, alleen de frietjes waren een beetje hard gebakken

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld. Makkelijk bestellen via app. En snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schnitzel en biefstukpuntjes waren goed. Ik miste wel wat dressing op de salade. De friet was echt niet goed, echt donker gebakken, en hard. Het bezorgen was stipt op tijd, en de vriendelijkheid was echt TOP.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets te klagen. Nette bediening en het eten is weer gewoon warm en lekker.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Op de afgesproken tijd geleverd en goed verpakt . Zeker een aanrader .

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Precies op de afgesproken tijd geleverd! Ook ruim voldoende! Top op deze manier en voor herhaling vatbaar! Dankjewel!!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet, snacks en spareribs besteld. Friet was donker/hard gebakken en helaas koud. De rest was wel goed warm. Gebeld en netjes een kortingsvoucher gekregen voor de volgende keer. Snel en netjes geregeld!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en warm. De frietjes waren wat slap maar het overige was zeker prima.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super net als altijd. Ze zouden altijd moeten gaan bezorgen is echt toppie

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze spaeribs en de saté waren heerlijk, de frietjes waren jammer genoeg lauw en wat taai. De Bezorging was top op.tijd een mail.met we zijn onderweg en op de afgesproken tijd bestelling bezorgd.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker heerlijk gegeten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor ons gezin deze week een diversiteit aan eten besteld en het was allemaal even lekker! De nasi schotel, de frietjes en de hamburgers hebben ons goed gesmaakt. De levering was ook precies op tijd en heel aardig personeel, top dus!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na een dik uur wachten.. was de frite erg koud...jammer

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer lekker gegeten. Goede kwaliteit. Lekker bereid. Stipt op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees ,spareribs waren heel lekker snitzel was ook goed . Wij vonden de friet iets minder (net of ze twee keer waren gebakken) De salade was niet lekker,een aparte smaak. Ik denk dat het de dressing was ?

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi ook besteld was niet te eten er stond bij met ei en ham gebakken ui en salade nou dat zat er niet bij gebeld kwamen ze ei en ham brengen smaakte mij niet meer koude nasi bahbah

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, ondanks de crisis toch het gevoel van uit eten gehad. netjes bezorgd , ruim binnen de afgesproken tijd .. geweldig bedankt

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, mooi op tijd bezorgd!!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd. Friet was goed, sate is grote portie. Grote friet met 3 stokjes dat is echt een MAALTIJD. Goed mals. Eigenlijk dus geen verschil met De Groene Vlinder in het restaurant. Voor herhaling vatbaar zolang Corona duurt. Daarna weer wekelijks gezellig er naar toe :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op de afgesproken tijd geleverd en wss nog heerlijk warm. We hebben lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde menu was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Keurig op tijd klaar. Smaakte weer prima, zoals altijd.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het duurde te lang en de biefstuk puntjes waren te doorbakken.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima geregeld

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes bezorgd en lekker zoals altijd :)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerst wat snackbars geprobeerd te hebben die iets dichter bij hebben we toch bij de groene vlinder besteld. Wat kan ik zeggen: app om te bestellen goed, assortiment ruim, status van bestelling via e-mail op de hoogte gebracht, nette aflevering en vooral goede kwaliteit. Snackbar+. Duidelijk het verschil met standaard snackbar, dit zijn restaurant kwaliteit hamburgers. Wij zijn zeer tevreden.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker! Ook fijn dat de mayonaise apart in een bakje zat.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd etentje voor de verjaardag van mijn vader. Maar op de site stond dat er salade bij het hoofdgerecht zou zitten, maar dit was niet het geval. Mogelijk toch anders vermelden of het is vergeten. Verder was het prima en op tijd. Bedankt!!!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij het ophalen stonden veel te veel mensen te dicht bij elkaar, zowel binnen als buiten. Niemand van het personeel sprak mensen hier op aan. Misschien kun je beter met een ophaalnummer of zo werken, of iemand buiten erbij zetten die dit in goede banen leidt. Als de politie langs loopt krijgen al deze mensen ook nog een bekeuring. Idee is geweldig, de uitvoering kan wat mij betreft veel beter in deze gevaarlijke tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en weer was het zeer smaakvol. TOP !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat super Eten stond op de geplande tijdstip klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kon zien dat het met zorg bereid was. Hopelijk tot snel in het restaurant zelf. Veel sterkte en succes nog de komende tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het heel jammer dat je voor minimaal 25 euro moet bestellen. Voor 2 personen is dat veel. Dan moet je meer bestellen dan je op kunt en dat wordt dan weggegooid. Zonde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was klaar op de afgesproken tijd en smaakte lekker. De vlinderburger is een aanrader en de porties zijn erg ruim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het bestelde eten was van goede kwaliteit, en snel bezorgd. uiteraard is het veel gezelliger als we bij jullie gewoon konden komen eten. maar dat doen we wel weer als alles met de Corona weer voorbij is. groetjes Gerda & Ton

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

we hadden een bestelling geplaatst . die zou om 18 40 klaar zijn dit werd echter 19.00 na thuis komst was de friet gewoon koud .ook de snacks waren niet warm .jammer want het was toch 20 euro .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdstip waarop de bestelling klaar zou liggen, klopte niet. Nog 20 minuten daar buiten op gewacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Moet te lang wachten bij afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was teveel afgekoeld. Misschien is het beter om niet in een zak te doen maar in andere verpakking zodat t warm blijft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu in deze ongewone tijd is het met al die on-line bestellingen, een heel geregel. Knap werk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger! Deze week al 2x besteld ! Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd afgeleverd, en het eten was perfect.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was perfect geregeld en het smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld door de drukte zou er een langere tijd overheen gaan voor bezorging.zo.n 1.5 uur gebeld of ik het dan kan afhalen geen probleem om 18.00 uur kon ik afhalen zeggen.sta ik er om 5 voor 6 zeggen ze bijna klaar na 10 minuten zeggen ze u bestelling is thuis afgeleverd .foutje bedankt maar het smaakte er niet minder om respect in deze roerige tijd voor het personeel. Miste alleen mijn beker saté saus

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De bami was zéér maar dan ook zéér zout met een vreemde plastic bijsmaak. De bijgestelde kipsate was gortdroog. De rest had friet die veel te lang gebakken was- of wellicht te vaak opgebakken. Al met al teleur

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon goed! Fijne app om te bestellen en mooi op tijd bezorgd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen via de site. Telefonisch geholpen door een vriendelijke jongedame. Bezorging volgens afgesproken tijd. Allemasl prima. Tip; de produkten zoals vlees en patat waren waren lauw tot koud helaas. Misschien dat hier een oplosding voor kan komen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk zo'n online bestelling.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd. Zoals altijd waren de frietjes heerlijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Een lekkere zelf samengestelde salade, rijkelijk gevuld.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit was net zo goed als altijd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas had ik loempia met saté saus sport besteld. Ik kreeg netjes een bakje sate saus apart maar vervolgens las mijn loempia in een bak met saté saus

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had warmer gemogen. En het waren niet allemaal kipsate zoals besteld. En iets te laat geleverd. Maar onze complimenten dat jullie deze nieuwe service bieden in deze bizarre tijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed allemaal, zowel de frites als de snacks. Zal wel blij zijn als we weer gewoon in de zaak kunnen aanschuiven.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima, ik kon precies ophalen wat ik had besteld en op de gekozen tijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst om op te halen, het was op tijd klaar en het zag en smaakte weer heerlijk. Word zeker vervolgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 hamburgermenu's, 1 enkele en 1 dubbele besteld en kreeg 2x een enkele. Maar t was heerlijk en snel bezorgd. Is toch voor herhaling vatbaar!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Stipt op de verwachte bezorgtijd. Supervriendelijke bezorger die de RIVM regels opvolgde!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was matting bij thuisbezorging

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst top dat de groene vlinder thuisbezorging aanbied in deze tijd! Wordt netjes in n box voor de deur gezet, waarna er wordt aangebeld, je de papieren tasje(s) eruit kan halen, en nadat je de deur weer dicht doet neem de bezorger de box weer mee. Eten was zoals altijd lekker alleen minpuntje, de friet was niet meer lekker warm en (ook de warme) de saus wordt er 'los' bijgeleverd. Ik denk doordachte keuze maar of t beter uitpakt voor de smaak, daar ben ik niet zo zeker van. Verder smakelijk gegeten!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd hartstikke goed Mmmmm

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed optijd bezorgd. Zeker een aanrader!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker eten en goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, thuis, onbeperkt gegeten met 3 personen . Er was iets fout gegaan met onze bestelling en dat werd snel opgelost. Onze ontbrekende gamba's werden even later thuisbezorgd. Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgd! Het eten had iets warmer gemogen maar toch goed verzorgd. Duidelijke app om te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, servicegericht, op bestelling klaar, heerlijke friet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en jullie waren er op de afgesproken tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ruim voldoende en was heel lekker Tijdige levering en vriendelijke bezorger Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect op tijd. Salade was heerlijk alleen ontbraken de gebrande noten. Jammer want dat maakt zo’n salade af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet satésaus zat in een heel klein bakje ipv het bakje waar extra stuk aanzit. Normaal is dat niet zo. We komen er elke week maar er is niet echt een éénheid wat de bakjes betreft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super op tijd, eten warm...Goed bezig👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, het is een luxe om niet te hoeven te koken en toch lekker warm te eten. Dit ook om de groene vlinder te steunen in deze bizarre tijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne servie werd netjes afstand gehouden zoals het hoort.het eten was super lekker en goed warm dus bij deze bedank voor fijne service.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top idee om te gaan bezorgen, lekker gegeten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

voor de eerste keer wat online besteld. Het eten was heerlijk, netjes verzorgd. Een aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld in deze tijd en van de heerlijke friet en salade genoten

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd, goede service en heerlijk gegeten nu we helaas niet op het terras kunnen komen zitten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel bezorgd en heerlijk gegeten. Super !!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, goed verpakt en lekker. Echt een aanrader!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Netjes verzorgd. En op tijd.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling die ik heb laten bezorgen in met de Corona virus uitdagingen. Mooi op tijd, lekker warm, vriendelijke bezorging die het protocol dat nu geld voor bezorging perfect heeft gevolgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlinder burger menu besteld. Het was geweldig lekker! De bezorging was snel en de bezorger was erg vriendelijk. Tof! Ik had stoofvlees op mijn frietjes besteld en ik vond de portie erg klein voor het bedrag wat er voor gerekend werd. Het was wel veruit de beste stoof die ik op mijn frietjes heb gehad in Tilburg! Wij gaan vaker bestellen/afhalen! Dankjewel

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect, ook het bezorgen in deze zorgelijke tijd was geweldig. het eten werd in een krat voor de deur gezet waar we de tassen uit konden halen, zeer veilig en goed geregeld. Dit was voor ons de eerste keer dat we door de Groene Vlinder lieten bezorgen maar zeker niet de laatste!! Ik hoop dat jullie ook na deze moeilijke tijd deze service zullen blijven voortzetten.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, friet nog krokant.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was keurig op tijd en van goede kwaliteit👍

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed, maar de bestelling was niet compleet. Na telefonisch contact wordt dit wel nageleverd maar dit duurde meer dan 20min

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en droog, ronduit slecht. We hadden het vlees menu met friet en sla twv €15,00. We hadden er echt spijt van om dit voor een verjaardag te bestellen.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, bestelling was verkeerd doorgekomen waardoor het eten uur eerder klaar was dan bij ons de bedoeling was, maar bij het ophalen werd het gewoon opnieuw vers gemaakt!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld op deze manier in deze bizarre tijd. Eten was goed, zoals we van jullie gewend zijn.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook online (en in deze hectische tijd) nog steeds veel keus, lekker en goed gebakken en een snelle bezorging waardoor de friet ook nog lekker knapperig was. Gewoon top dus!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed het eten was nog lekker warm voor herhaling vatbaar

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Goede service en heerlijk eten!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de kwaliteit die wij gewend zijn in de zaak. Voor herhaling vatbaar.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlak voor het sluiten van de horeca nog besteld en ondanks alle commotie was het op tijd en lekker. Blijft gezond allen. We komen er samen weer bovenop!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet wat wij van jullie gewend zijn. De kwaliteit was een stuk minder door de bezorging? Spare-ribs zijn normaal zo heerlijk mals en sappig bij jullie en nu kurkdroog, dit geldt trouwens ook voor de kipsate, bah! Natuurlijk sowieso alles koud, salade erg weinig voor 2 personen. Nee het was het allemaal net niet, voor ons voorlopig geen thuisbezorging meer maar gewoon bij jullie.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen kruidenboter bij stokbrood. Kip was aangebrand. Te weinig biefstukpuntjes (normaal is portie groter) Teleurstellende bestelling dit keer.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig dat je online kan bestellen en betalen. Stond bijna klaar toen ik aankwam Dit gaan we voortaan altijd doen. En zoals gewoonlijk smaakte het weer lekker

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig lunch en avondeten bij de Groene Vlinder. Dit komt altijd heerlijk, warm en op tijd. Wij zijn super tevreden.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Top burgers. Rijkelijk belegd en ontzettend lekkere malse hamburgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had mayo apart gevraagd maar zat over broodje heen. Nu niet te eten... Helaas hele broodje weg moeten gooien.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Geleverde bestelling was niet volgens de opgave. (al 2 keer eerder voorgevallen) 2 frikandellen speciaal besteld, 1 gewone frikandel en 1 speciaal ontvangen. Bij de ontvangen frikandel speciaal zat er meer saus in het zakje dan in het bakje

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten zoals gewoonlijk. De bamischotel geprobeerd, was lekker met 1 sate was (voor mij) genoeg. Alleen deze keer niet perse te weinig stoof op de friet, maar teveel stukken vlees ipv saus waardoor t net iets te weinig was. Vorige 2x zaten er iets te grote stukken ui in maar toen hadden we niet besteld dus kreeg ik ook geen beoordelingsformulier, maar bij deze. Maar zelfs extra opmerking op de bestelling goed meegenomen, dank je wel.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling bleek bij bezorging niet compleet te zijn. Dit werd netjes opgelost door de gemiste broodjes na te brengen. Broodjes waren heerlijk en presentatie was keurig verzorgd.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Prima service

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het ging helemaal fout, de laatste nasi was verbrand, dat werd nasi. De friet speciaal en de 2 bamihapjes van mijn waren ijskoud toen we gingen eten. Het kan een keer gebeuren, de wet van Murphy. Het is opgelost, friet en de bami hapjes zijn alsnog aan huis gebracht. We zouden graag als tip mee willen geven, doe eerst de hapjes bereiden alvorens de friet klaargezet wordt, anders is de friet al koud bij thuiskomst. En de gebakken friet niet te lang laten staan, via de open buitendeur komt koude wind binnen en zo worden de frietjes ook sneller koud. Dit was mijn tip, kijk maar wat je er mee doet !Voor de rest hele vriendelijke en geduldige bediening, top ! Ik kom graag weer terug ook vanwege jullie assortiment. Vriendelijke groeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd hartstikke goed

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie service, online bestellen, betalen...geen wachttijd maar gewoon binnenlopen op afgesproken tijd en ....meenemen. SUPER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

ja god hemels lekkere friet

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling wordt altijd op tijd en vriendelijk geleverd. Wat je ook besteld is erg lekker. Alleen de friet is vaak niet warm meer en ik mis geregeld de saus erbij. Afgelopen vrijdag geen mayonaise bij m'n kroket. En bestel ik nooit meer een frikandel die zijn niet lekker zit een aparte smaak aan. Verder prima tevreden.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik stond gelukkig binnen toen mijn naam werd genoemd. Maar als ik buiten had gestaan hoor je toch niet wanneer je bestelling klaar is.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de broodjes niet zoals wij gewend zijn! Er zaten geen spekjes oo en dat is juist de rede dat we ze elke keer bij jullie bestellen. Verder zaten er maar heel weinig nootjes op.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals altijd super. Min puntje na online bestelling weer 10 min gewacht moest nog in het vet gedaan worden

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

bij opmerkingen geen chilisaus doorgegeven maar zat er wel op en ivm drukte niet op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was top.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, vriendelijk en precies op tijd!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit Goede prijsverhouding Snelle bediening

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Beetje teleurgesteld over de twee louwwarme bamischijven. Deze waren (waarschijnlijk) van een klant die na mij een bestelling deed met 2 bamischijven en dus later werden gevakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De vlinder burger was lekker warm en zeer smakelijk

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het ging heel makkelijk en het was super !

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

2 keuzesalades besteld. Kwaliteit en hoeveelheid was weer super! Echt een aanrader.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling op 5 november 18.00 uur vwas niet compleet. De producten waren koud. Ik heb daarover gebeld. Ze hadden inderdaad ontdekt dat 2x kipsate niet was geleverd. Ik zou daarvoor een kortingscode ontvangen op een volgende bestelling. Nog geen reactie of kortingsbon ontvangen. Het was een behoorlijke bestelling van ongeveer 42€. Niet voor herhaling vatbaar.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste friet alleen moet ik toch zeggen dat het de laatste tijd tegenvalt. Bestelling afgelopen zondag; Kroket open gegaan in het frietvet Stoof was op,Wel besteld. Een euro terug gehad. Appelmoes besteld maar zat er niet bij. Dus dat is erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling niet compleet.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goed eten!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Handige app, keurig op tijd klaar. En zoals gewoonlijk prima kwaliteit

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, maar heel vervelend dat de bestelling niet compleet was. Ze belden er wel gelijk zelf achteraan dat er nog iets stond/waren vergeten in te pakken. Maar de keuze tegoedbon=geen eten en de keuze alsnog ophalen=alleen eten/nogmaals openneer! Ondanks dat ze n flesje cola hadden gegeven bij t alsnog ophalen had t ze gesierd als ze t zelf waren komen brengen met daarbij nog n tegoedbon. Maar t eten was verder goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

👍👍

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel, lekker.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was netjes op tijd klaar.wij waren satesaus vergeten en kon ik nog gewoon bij bestellen. En eten was lekker.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke manier van bestellen keurig op afgesproken tijd klaar. Kwaliteit van het eten prima

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse friet. Altijd vriendelijke personeel. En snel klaar.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect 🔝👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor de grote levering. Was helemaal top!!!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst, salades waren klaar en ik kon ze meteen meenemen. Salade was erg lekker.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer erg lekker maar helaas was de bestelling wéér niet compleet. (laatste 3x het geval) Het lijkt wel of ze het niet aankunnen wanneer er 5 man binnen staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

overzichtelijk site en makkelijk online bestellen en betalen. Bestelling stond netjes op tijd klaar.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was zeer smakelijk goed verzorgd alleen de kruidenboter was veeeeels te zout jammer.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima snacks

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk, bij menu de sauzen appart, netjes complimenten!👍

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt perfect bij de groene vlinder👍 Precies op de aangegeven tijd klaar, de frietjes en snacks smaakten goed, kortom...een aanrader

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, en heel vriendelijk

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en netjes op tijd klaar

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd prima. Helaas hadden jullie te maken met een storing waardoor bestellingen handmatig in een systeem getypt moesten worden. Waarschijnlijk kregen wij daardoor een broodje zalm ipv een zalmsalade. We hebben hierover geen contact opgenomen, omdat we dan terug moesten en de overige maaltijden koud zouden worden. Kwaliteit, service en snelheid was zoals we van jullie gewend zijn: top!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas 2 salades besteld maar totaal door elkaar gemixt klopte niks van. Na een telefoontje werd dit gelukkig opgelost en kregen we 2 nieuwe salades en een fles rose thuis bezorgd. Jammer dat het de eerste keer niet goed ging maar netjes opgelost waarvoor dank.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed Alleen jammer dat bij de bestelling staat dat het eten klaar staat om 18:50 en dan bij het ophalen blijkt dat men dan pas start met het klaar maken. Hadden we net zogoed aan de balie kunnen bestellen.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling kon bezorgd worden, wat een erg luxe service is. Personeel was vriendelijk. Order klopte 100%, wat zeer fijn is.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal is het altijd perfect hoor, maar deze keer zat er onbestelde tomaat en een heel groot stuk citroen op de keuze salade. Jammer. Volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service en bezorging mooi op tijd!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De keuzesalades waren prima alleen zat er bij de ene salade 1 ingrediënt (mozzarella) niet bij en bij het garnituur 3 niet ( croutons, gemengde pitten en vers gebrande noten) bij de andere salade zat er bij de ingrediënten de feta en Parmezaanse kaas niet bij . bij het garnituur zat er de augurk, olijven, spekjes en vers gebrande noten niet bij. Wel al deze online aangevraagd!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een zalm salade besteld, er zouden noorse garnalen en kappertjes in moeten zitten maar die hebben we niet gezien. Rest van de bestelling was in orde

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijn om zo te kunnen reserveren zodat je niet in een eventuele lange rij terecht komt. Jammer dat het bekertje satesaus miste bij de bestelling (kwamen we thuis achter dus we hebben niet gebeld want dat had voor ons gevoel niet zoveel zin meer)

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel goed bevallen via de app bestellen. Scheelt n hoop tijd. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De bamischotel en burger met frites waren goed en lekker. Helaas viel de salade tegen dit keer. 2 van de ingrediënten die ik had aangevinkt zaten er niet in en er zat een aardige droge plek op de carpaccio. Dat was jammer maar de rest was erg goed.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten bij de Vlinder, of je nu in de brasserie zit of bij de snackbar komt. Ook vandaag ondanks een hele domme bestel-fout van mij, toch weer heerlijk gegeten dankzij het begrip en de vriendelijkheid van alle werknemers van de Vlinder. Top!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten! Stoofvlees kroketten zijn een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk om via de app te bestellen. Stond ook precies op tijd klaar en kon het dus zo goed als gelijk meenemen. Ik had ook een klein slaatje besteld, maar die zat er helaas niet bij. Voor die 1,95 heb ik het laten zitten, kan gebeuren. Volgende keer bestel ik zeker weer via de app.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De friet was lekker en krokant. De snacks precies goed, en het eten was klaar op de tijd die in de app was aangegeven. Topwerk

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en compleet

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd correct complete bestelling, en een prima kwaliteit!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goeie

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was er en op tijd. Vorige keer was er wel een kroket vergeten.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Vind jullie erg duur geworden. Jullie zijn wel erg gestegen met de prijzen ,jammer

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service! Het was op tijd en we hebben weer lekker gegeten

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online ging super

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

bestelling gepland om om 18.20 uur op te halen maar toen we om 18.20 uur aanwezig waren nog zeker 20 minuten moeten wachten!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top cafetaria. Verse friet en zelfgemaakte snacks zijn een aanrader!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Mooi op tijd en heerlijk.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen. Op tijd klaar en...een heerlijk broodje! Top hoor, ga hier zeker vaker gebruik van maken als ik de koopavond moet werken.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit. Heerlijke frietjes. Mooi op tijd klaar en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld ....voor mij ideaal zo !!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salade! Lekker vers bereid en top service.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer zeer lekker en op tijd klaar.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede en nette bediening en vooral altijd warm bij ophalen ga zo door

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op de afgesproken tijd geleverd. De optie bezorgen staat niet standaard online aangegeven. Heb deze nu bij opmerkingen gezet.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

ik had alleen gevraagd om servetten en vorkjes maar die waren helaas niet meegeleverd. Maar het eten was overigens heerlijk

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op afgesproken tijdstip gereed en goed op temperatuur en ontzettend aardig geholpen en te woord gestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Fijne service dat de broodjes in deze hoeveelheid werden bezorgd. De warme broodjes waren nog lekker warm. Alles smaakte prima. Het bestellen via de site gaat ook gemakkelijk!

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Had verwacht dat ik een broodje zou krijgen met stukken kip net zoals in de salade ipv een plakje kipfilet. Broodje was koud. Tweede keer dat het niet zo lekker was

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen via de app en prima afwerking. Uitstekende gerechten

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Precies op het afgesproken tijdstip klaar om mee te nemen. Heerlijke sparerib menu's weer!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling van 19:00 uur moest op dat tijdstip nog gefrituurd worden. Er was iets misgegaan maar daar werden welgemeende excuses voor aangeboden die uiteraard door mij werden geaccepteerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

besteld voor 17:00, is al om 14:45 bezorgd. doordat ik pas 17:00 pauze had, waren de gamba's koud en taai, sla verlept en de croutons zacht.....helaas tegenvallend. Is nu al 3e keer dat er iets misgaat.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de wat afgekoelde Franse frietjes toch hartstikke lekker gegeten. Het afhaal-tijdstip (19:00) werd i.t.t. vorige keren niet gehaald maar dat terzijde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was klaar op het gewenste tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De geplaatste bestelling was precies op de afgesproken tijd gereed! zeer fijne service

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en op tijd. Alleen lag de verkeerde kroket op het broodje. Jammer maar niet iets wat super erg is/was. Was er zeker niet minder lekker om!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Precies op afgesproken tijd was de bestelling klaar. Top!

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De App werkt goed én is compleet in product aanbod. Ideal betalen werkt goed. Selecteren hoelaat je het komt ophalen en om die tijd was het ook daadwerkelijk klaar. Helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Site is prima! Ik heb alleen 1 verzoekje als dat aan te passen is. Is het mogelijk om bij de maaltijdsalades een vakje extra te plaatsen waar de naam van de persoon in komt te staan? het is dan in 1 oogopslag duidelijk voor wie het besteld produkt is.